Εταιρεία

H ΦΑΡΕΜΑ Α.Ε. είναι μία τρίτης γενεάς φαρμακαποθήκη που εξυπηρετεί φαρμακεία τόσο στην Αθήνα όσο και σε πολλές επαρχίες της Ελληνικής αγοράς από την δεκαετία του 50’. Στελεχωμένη από υπαλλήλους με μακρόχρονη εμπειρία και κατευθυνόμενη από τότε μέχρι και σήμερα από πρόσωπα με μεγάλη τριβή στο χώρο του φαρμάκου, είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες των φαρμακείων και των ασθενών σε όλη την Ελλάδα. Η επιχείρηση μας έχει ως φιλοσοφία την ποιοτική αλλά και ποσοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και δεν σταματάει ποτέ να αναπτύσσεται και να προσαρμόζεται στις συνεχόμενες αλλαγές του χώρου μας ώστε να παραμένει πάντοτε αποτελεσματική και ταυτόχρονα να βελτιώνεται διαρκώς.

Η ίδρυση της εταιρίας μας πραγματοποιήθηκε το 1996 μετά από την συγχώνευση των φαρμακαποθηκών Στέλιος Τσακίρης μονοπρόσωπη και Οδυσσέας Τσακίρης Ο.Ε. για την δημιουργία της ΦΑΡΕΜΑ Ε.Π.Ε. , η οποία στη συνέχεια άλλαξε νομική προσωπικότητα και έλαβε τη μορφή της ανώνυμης εταιρείας. Η επιχείρησή μας συνεχίζει και διατηρεί τον οικογενειακό της χαρακτήρα και την παράδοση της στο χώρο του φαρμάκου, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες. Η έδρα της ΦΑΡΕΜΑ ήταν και παραμένει στην περιοχή της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα έχετε σύντομα τη δυνατότητα online παραγγελιών, ενημέρωσης για είδη που βρίσκονται σε οικονομικές προσφορές αλλά και την ευκαιρία να μαθαίνετε νέα που αφορούν όχι μόνο την εταιρεία μας αλλά και τον κλάδο μας γενικότερα. Μπορούμε όπως πάντα να εξυπηρετήσουμε, στο πλαίσιο των ικανοτήτων μας, οποιαδήποτε ανάγκη σας και τηλεφωνικώς.