Η ΦΑΡΕΜΑ Α.Ε. είναι Online

Με την νέα σεζόν η ΦΑΡΕΜΑ Α.Ε. "λανσάρει" το καινούριο, σύγχρονο και πρωτοποριακό site της! Με πολύ όρεξη για δουλειά, διάθεση για νέες συνεργασίες και πάντοτε στηρίζοντας τους πελάτες που μας εμπιστεύονται ήδη, προσθέτουμε στην οικογένειά μας έναν διαδικτυακό χώρο ταυτόχρονα εύχρηστο και καινοτόμο. Οι πελάτες μας θα μπορούν πλέον να ενημερώνονται online για οικονομικές προσφορές, νέα προϊόντα, ελλείψεις φαρμάκων καθώς και για άλλα νέα που αφορούν την εταιρία μας και τον κλάδο του φαρμάκου στην Ελλάδα.

Σύντομα κοντά μας θα είναι και το σύστημα online παραγγελιών B2B μέσα από το οποίο τα Φαρμακεία θα έχουν τη δυνατότητα με μία απλή σύνδεση να έχουν πρόσβαση σε είδη από όλη την γκάμα φαρμάκων, συμφέρουσες προσφορές και άλλα πολλά. Παράλληλα, για όσους προτιμούν το τηλέφωνο, το προσωπικό μας θα είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και τηλεφωνικώς!

Στηρίζουμε τα ελληνικά φαρμακεία και τους Έλληνες ασθενείς και ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε μία καρποφόρα επαγγελματική σεζόν, γεμάτη ευκαιρίες, εμπορεύματα και προσοδοφόρες συνεργασίες! Μπορείτε να μας βρείτε και να μαθαίνετε νέα μας τώρα και στο Facebook αλλά και στο Linkedin.

Με πολύ εκτίμηση,

ΦΑΡΕΜΑ Α.Ε.